fbpx

Детски Ролери “Комплетен СЕТ”

Најдобра цена – Најдобар квалитет + Гратис кацига и штитници

1,990.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Во сетот добивате:

  • Ролери;
  • Кацига;
  • Штитници за лактови;
  • Штитници за колена;
  • Конуси за вежбање при возење;
  • Погодни за деца од 3 до 10 годишна возраст.
  • Димензијата и бројот на ролерите се подесува по потреба.