Лед огледало за шминкање

⭐ Голема Мартовска акција со повеќе од 70% попуст на Лед Огледало за Шминкање ⭐

Нанесувањето на шминка во текот на ноќта веќе не е проблем!

Доста се мачевте со кошмарот на нанесување на шминка, што понекогаш се покажува како фрустрација поради недостаток на светлина. LED огледалото ќе го направи вашиот одраз да изгледа како да е на дневна светлина.

1,300.00 ден 475.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Лед огледало за шминкање

  • Го зголемува одразот на лицето х8
  • Димензија на огледалото: 12х6цм
  • Силна лед светлина
  • Работи на батерии ААА
  • Погодно и препорачливо и за местење на сочива (леќи)
  • Погодно за средување на веѓи и кај мажите и кај жените
  • Лесно за монтажа со зглоб на движење