fbpx

Мултифункционален клуч 8 во 1

  • Димензии: 10-12-13-14mm и 17-19-21-22mm
  • Погоден за разни намени за вашиот автомобил по дома, гаража – велосипед и сл.
  • Алатот е изработен од високо квалитетен Јапонски челик.
Категорија:

1,500.00 ден 790.00 ден

Количина
Спореди