Мултифункционален џебен нож – алат (рапаво и остро сечило, штрафцигер, отворач за шишиња и конзерви, линијар и компас)

270.00 ден 99.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Мултифункционален џебен нож – алат (облик и големина на визит карта)

  • рапаво сечило
  • остро сечило
  • штрафцигер
  • отворач за шишиња
  • отворач за  конзерви
  • линијар и компас