fbpx

Практичен тренер за миленичиња  “KEKO Banish Dog Trainer”

Сакате вашето куче да го научите на некој основни наредби како Стоп лаење, Мирен, Не тука и сл. Пробајте со овој ултразвучен уред!!!

Комплетна обука на вашиот миленик

Исто така погоден е да се користи од страна на пешаци, велосипедисти, туристи и сл. за да се заштитат од агресивни животни.

500.00 ден 299.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Сакате вашето куче да го научите на некој основни наредби како Стоп лаење, Мирен, Не тука и сл. Пробајте со овој ултразвучен уред!!!

Уредот не е опасен по луѓе или животни

Комплетна обука на вашиот миленик

Уредот е ефективен до 20 метри оддалеченост.

Работи на батерии.

Исто така погоден е да се користи од страна на пешаци, велосипедисти, туристи и сл. за да се заштитат од агресивни животни.

 

Како да го користите тренерот за миленичиња?

 

  1. Насочете го вашиот тренер за миленичиња на растојание од приближно 6 метри (но не повеќе од 20 метри)
  2. Притисните на копчето
  3. Повторете ги чекорите неколку пати додека вашето милениче не запомни