fbpx

LED задно ласерско светло за велосипед со батерии

Категорија:

350.00 ден 149.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Возете велосипед, безбедно!

Со задните ЛЕД ласерски светла за велосипед возете побезбедно во доцните часови. Со ЛЕД ласерското светло ќе бидете видени од сите страни, 360 степени.
Ласерските светла имаат 7 програми за светкање и странични ласери за посигурно возење.