Quartz Antique Watch (Brown)

Уникален рачен часовник “Антик Дизајн”

Модел: Quartz Antique (Black).

Материјал: Метал хром

Дијаметар на часовникот – 4cm

Должина на ремече –  24cm

Дебелина на ременче – 2cm

Боја: Кафеава

Добивате плус поклон кутија 🎁

🚚 ДОСТАВАТА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА Е БЕСПЛАТНА!

1,770.00 ден 290.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Quartz Antique Watch (Brown)