fbpx

Quartz Diamond “Two in LOVE”

Mашки и женски рачен часовник.

Модел: Quartz Diamond “Two in LOVE”

• Дебелина на часовникот: 8mm
• Дијаметар на часовникот: 40mm
• Материјал на часовникот: Метал хром
• Ширина на ременот: 20мм
• Должина на ременот: 20см

2,500.00 ден 1,500.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Quartz Diamond “Two in LOVE”

Добивате два часовника машки и женски со ист дизајн.