SHSHD – Motion Elegance

Заштедете повеќе од 50% попуст на машки рачен часовник

Mодел: SHSHD Motion Elegance

Дијаметар на часовник: 4.5cm

Должина на ременче: 24cm

Материјал на ременче: Кожа

Добивате плус поклон кутија 🎁

🚚 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

1,770.00 ден 290.00 ден

Количина
Спореди

Опис

SHSHD – Motion Elegance