fbpx

USB HUB со 4 порта

USB 2.0/1.0 (Стандард)

Супер брзина

Должина на кабел 1м.

Достапни бои: бела и црна

250.00 ден 149.00 ден

Количина
Спореди

Опис

USB HUB со 4 порта

USB 2.0/1.0 (Стандард)

Супер брзина

Должина на кабел 1м.

Достапни бои: бела и црна