Телефонска галантерија

Showing all 7 results

1,350.00 ден 199.00 ден
Додади во кошничка
Спореди
Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање.  
350.00 ден 199.00 ден
Додади во кошничка
Спореди
150.00 ден 35.00 ден
Додади во кошничка
Спореди
Карактеристики на производот: Достапни бои: златна и сребрена Удобен, сигурен и безбеден Хоризонтален и вертикален потпирач Може да се користи повеќе пати Ротација од 360° Компактен и тенок дизајн
190.00 ден 49.00 ден
Додади во кошничка
Спореди
Полнач за мобилен телефон Samsung во боја по избор: Бела Црна Моќност на батеријата: AC/DC220V – 5V
220.00 ден 99.00 ден
Додади во кошничка
Спореди
Нека никогаш повеќе не ви падне телефонот од рака Разни модели димензии и бои Одличен моден додаток за секој телефон
25.00 ден
Додади во кошничка
Спореди
129.00 ден
Додади во кошничка
Спореди

Showing all 7 results