Практичен тренер за миленичиња  “KEKO Banish Dog Trainer”

Сакате вашето куче да го научите на некој основни наредби како Стоп лаење, Мирен, Не тука и сл. Пробајте со овој ултразвучен уред!!!

Комплетна обука на вашиот миленик

Исто така погоден е да се користи од страна на пешаци, велосипедисти, туристи и сл. за да се заштитат од агресивни животни.

500.00 ден 299.00 ден

Количина