Quartz Antique Watch (Blue)

Уникален рачен часовник “Антик Дизајн”

Модел: Quartz Antique

Материјал: Метал хром

Дијаметар на часовникот – 4cm

Должина на ремече –  24cm

Дебелина на ременче – 2cm

Боја на ременче: Сина

Боја на часовник: Црна

🚚 ДОСТАВАТА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА Е БЕСПЛАТНА!

1,500.00 ден 700.00 ден

Количина