Quartz Diamond Tandem

Kомплетен сет на машки и женски рачен часовник.

Модел: Quartz Diamond Tandem

• Дебелина на часовникот: 8mm
• Дијаметар на часовникот: 40mm
• Материјал на часовникот: Метал хром
• Ширина на ременот: 20мм
• Должина на ременот: 20см

🚚 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

3,540.00 ден 790.00 ден

Количина