fbpx

Јапонска подлога за сецкање

Категорија: Tag:

45.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Јапонска подлога за сецкање

Едноставно неуништлива!!!

  • Силен материјал.
  • Флексибилна.
  • Лесна за одржување.

На неа можете да сецкате буквално се и сешто!