fbpx

ВИТКА ЛИНИЈА со целофан за топење на масти

100% ЕФИКАСНОСТ

149.00 ден

Количина
Спореди

Опис

ВИТКА ЛИНИЈА со целофан за топење на масти

Обложете го вашето тело со овој Маѓичен целофан и слабејте дури и при нај обичниte домашни активности

100% ЕФИКАСНОСТ