fbpx

ЛЕД плоча за плафоњерка

149.00 ден

Количина
Спореди

Опис

ЛЕД плоча за плафоњерка со јачина по избор:

  • 12W, цена: 200 ден. 149 ден.
  • 18W, цена: 250 ден. 199 ден.
  • 24W, цена: 350 ден. 249 ден.

* Боја на светлина: 6400K (бела)

Подобрете ја светлината со директна насоченост на аголот на светлина кон доле, со тоа не се губи од светлината на страна или горе.

Едноставна монтажа мах. 2 мин. Лед плочата доаѓа во комплет со магнети за закачување за металната страна од плафоњерката.