fbpx

ЛЕД сијалица со јачина по избор: Е27 – 5W, 7W, 9W, 12W или 18W во бела или жолта боја

Категорија:

Опис

ЛЕД сијалица со јачина по избор:

 • E27 – 5W, цена: 190 ден. 95 ден.
 • E27 – 7W, цена: 210 ден. 105 ден.
 • E27 – 9W, цена: 220 ден. 110 ден.
 • E27 – 12W, цена: 230 ден. 115 ден.
 • E27 – 18W, цена: 300 ден. 150 ден.
 • ЛЕД сијалица 5W, 7W, 9W, 12W
  • Грло Е27
  • Заменува 50W / 70W / 90W / 120W
  • Боја – Бела 6000К
  • Боја – Жолта 3000К

  Индустриска ЛЕД сијалица 18W

  • Грло Е27
  • Заменува 180W
  • Боја – бела 6000К
  • Боја – Жолта 3000К
  • Погодна за поголеми простории