fbpx

Мини Фото Студио 20цм. “Profesional Phtography BOX”

790.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Мини Фото Студио 20цм. “Profesional Phtography BOX”

  • Кутија за изработка на професионални фотографии 20цм.
  • Мини фото студиото е многу практично и лесно за поставување – монтажа и демонтажа.
  • Лесно за носење со себе било каде.
  • Инсталирани квалитетни ЛЕД диоди кој што ја овозможуваат потребната светлина за секоја фотографија.
  • Напојувањето на светлината иде преку УСБ кабел кој што можете да го приклучите било каде.
  • Класично напојување преку адаптер или сл.: DC5V 1A.
  • Во пакетот идат и 2 парчиња на текстилна позадина со кои што се добива по стереоскопска и интезивна фотографија.
  • Боја: Бела.
  • Димезија: 20х20цм.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!!!