fbpx

моќен конвертор за во автомобил од 12V и 24V на 220V + USB приклучок

Категорија:

179.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Овој моќен конвертор одговара за мали електронски апарати. Едноставно приклучете го овој конвертор во кој било 12 volt DC приклучувач, како и оние кои се наоѓаат во автомобили, RVs, или чамци. Интелигентен сензор кој ја проверува излезната/влезната (output/input) компатибилност со вашите електронски уреди.

Спецификација:

  • Автомобил 12V / 24V DC на 220V моќност конвертор + адаптер со USB 12V
  • Овој производ е наменет да се користи за во автомобил, Р.В. или брод
  • Погодно за мобилен телефон, GPS, iPod, PDA, и др.
  • Вклучен е нормален приклучок и USB порта
  • Влезен напон: DC12 / 24V
  • Излезен напон: DC 220V (нормален); DC 12V (USB)
  • Компактен и пренослив, со мала тежина, и може директно да се вклучи во автомобилската запалка