fbpx

Престилка за готвење

Едноставен модел со тренди апликации

99.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Модерна престилка за готвење.
Едноставен модел со тренди апликации на самиот материјал.
Во повеќе бои и со разни апликации како:
Панда, слонче, розеви, плави, сиви.
Лесни за одржавање со перење или влажна крпа.