fbpx

Bluetooth Tracker iTag за лесно пронаоѓање на важни предмети

199.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Bluetooth Tracker “iTag” е дел од најновата технологија со ниска моќност, преку употреба на “itracing” софтвер, мобилни телефони и други мобилни уреди и Bluetooth конекција,корисникот лесно може да најде изгубени предмети, скапоцености (телефон, новчаник, клучеви, автомобил, велосипед) но, исто така, може да се управува и со далечинска контрола, аудио и други функции. Уредот може да се користи на сите телефони од било која Андроид или Епл платформа.

Работи на батерија во период до шест месеци или повеќе.