fbpx

LED цевка

220.00 ден

Количина
Спореди

Опис

LED цевка со јачина и должина по избор:

 • Лед цевка 9W (600 mm), цена: 350 ден. 220 ден.
 • Лед цевка 18W (1200 mm), цена: 450 ден. 290 ден.
 • Лед цевка 18W
  • Должина: 1200 mm
  • Јачина: 18W
  • Боја на светлина: бела 6500К

  Лед цевка 9W

  • Должина: 600 mm
  • Јачина: 9W
  • Боја на светлина: бела 6500К