fbpx

Quartz Antique Watch (Black)

Уникален рачен часовник “Антик Дизајн”

Модел: Quartz Antique (Black).

 

390.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Уникален рачен часовник “Антик Дизајн”

Модел: Quartz Antique (Black).

Материјал: Метал

Дијаметар на часовникот – 4cm

Должина на ремече –  24cm

Дебелина на ременче – 2cm

Боја: Црна