fbpx

Quartz Antique Watch (Blue)

Уникален рачен часовник “Антик Дизајн”

Модел: Quartz Antique

390.00 ден

Quantity
Спореди

Description

Уникален рачен часовник “Антик Дизајн”

Модел: Quartz Antique (Blue).

Материјал: Метал

Дијаметар на часовникот – 4cm

Должина на ремече –  24cm

Дебелина на ременче – 2cm

Боја на ремче: Сина