fbpx

RFID / NFC картичка за заштита од кражба на податоци

Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање.

 

199.00 ден

Количина
Спореди

Опис

RFID / NFC картичка за заштита од кражба на податоци

Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање.

 

  1. Заштитете ги вашите картички од EMI (Електромагнетна интерфреквенција)
  2. Заштитете ги вашите информации од IC кражба на податоци, вклучувајќи лична карта,

кредитна картичка, картичка за вработените

  1. Заштита на чиповите од оштетување

(Ова се случува често ако ја чувате картичката во близина на вашиот мобилен телефо)

4.Заштитете ги вашите картички од гребење.