fbpx

USB тач ламба во бела боја

Практична столна ламба

Не зафаќа многу место

Елегантен и едноставен стил

Категорија: Tag:

250.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Практична столна ламба

Не зафаќа многу место

Елегантен и едноставен стил

Тач ламбата има три нивоа на светлина кој што се регулираат со лесен допир