fbpx

Безбедност

Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање. Заштитете ги вашите картички од EMI (Електромагнетна интерфреквенција) Заштитете ги вашите информации од IC кражба на податоци, вклучувајќи лична карта, кредитна картичка, картичка за вработените
290.00 ден

Showing the single result