Full LED Spectrum рефлектор

Full LED SPECTRUM Light светилка е создадена од сосема нова и многу моќна технологија за висококвалитетен раст на Медицинскиот Канабис но и било која друга земјоделска култура.

Нејзиниот распон на светлина е без сенка и одличен.
За разлика од HPS и повеќето халогени светилки повеќекратно се зголемува заштедата на енергијата и се намалува нејзината потрошувачка.
Долг животен век на светилката.
Безбедно и издржливо.
Лесно за инсталација и работа.

Со Full LED SPECTRUM светилката од ТЕСЛА ЛЕД приносот се зголемува со екстремен раст во засејувањето на вегетацијата и цветните циклуси кои резултираат со МНОГУ ГОЛЕМИ ПРИНОСИ… Гарантирано!!!

Имаме огромен успех при тестирање на светлината на растенија.

Нашите светилки користат исклучиво CREE Grow LED чипови:
Боја – Сина (440nm 460nm), за да им помогне на растенијата да растат;
Боја – Црвена (630nm 660nm), да им помогне на растенијата да цветаат.
И уште неколку други типови на светлина кој што се тајна на компанијата.

Овој производ е избор на секој сериозен производител на Медицински Канабис но и било која друга земјоделска култура.

3,900.00 ден

Количина