SHSHD – Motion Elegance

Само оваа недела: 50% попуст на машки рачен часовник

Mодел: SHSHD Motion Elegance

Дијаметар на часовник: 4.5cm

Должина на ременче: 24cm

Материјал на ременче: Кожа

 

1,500.00 ден 700.00 ден

Количина