fbpx

Часовници и мода

Прикажани 1–12 од 32 резултати

Diamond Elegance

No rating
DIAMOND ELEGANCE Уникатен рачен часовник со ремен достапен во 3 бои: црвен, кафеав, црн. Часовник со рамка изработена во облик на дијамант со специјален сјаен ефект и отсјај при движење како и реплика на дијамант поставена на 12 часот.
390.00 ден
Elite – Business SMART Спецификации: Должина на ремче: 21cm Материјал на ремче: Кожа  
390.00 ден

Geneva ELEGANCE

No rating
GENEVA ELEGANCE, уникатен женски рачен часовник со  кожен ремен.
390.00 ден

Geneva PLATINIUM

No rating
GENEVA PLATINUM Уникатен Рачен Часовник
390.00 ден

Mcy Key – Blue

No rating
Mcy Key – Blue, уникатен женски рачен часовник. Спецификации: Должина на ремче: 21cm Материјал на ремче: Кожа
390.00 ден

Mcy Key – Red

No rating
Уникатен рачен часовник Mcy Key – Red Спецификации: Должина на ременче: 21cm Материјал на ременче: Кожа  
390.00 ден
Уникатен рачен часовник Mcy Key – White. Должина на ремче: 21cm Материјал на ремче: Кожа  
390.00 ден
Уникатен рачен часовник “Антик Дизајн” Модел: Quartz Antique “Gold”  
390.00 ден
Уникален рачен часовник “Антик Дизајн” Модел: Quartz Antique (Black).  
390.00 ден
Уникален рачен часовник “Антик Дизајн” Модел: Quartz Antique
390.00 ден
Уникален рачен часовник “Антик Дизајн” Модел: Quartz Antique (Brown).  
390.00 ден
Mашки и женски рачен часовник. Модел: Quartz Diamond “Two in LOVE” • Дебелина на часовникот: 8mm • Дијаметар на часовникот: 40mm • Материјал на часовникот: Метал хром • Ширина на ременот: 20мм • Должина на ременот: 20см
1,500.00 ден

Прикажани 1–12 од 32 резултати