fbpx

Телефонска галантерија

Showing all 9 results

199.00 ден
Add to cart Спореди
Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање.  
199.00 ден
Add to cart Спореди
35.00 ден
Add to cart Спореди
Карактеристики на производот: Достапни бои: златна и сребрена Удобен, сигурен и безбеден Хоризонтален и вертикален потпирач Може да се користи повеќе пати Ротација од 360° Компактен и тенок дизајн
49.00 ден
Add to cart Спореди
Бренд: Натура Достапни бои: Црна, Кафеава Врста на материјал: 100% Кожа од Крокодил Достапни за моделите на iPhone За SAMSUNG и HUAWEI работиме по нарачка и се чека од 7 до 10 дена.
6,100.00 ден
Add to cart Спореди
Бренд: Натура Достапни бои: Црна, Сива, Зелена, Кафеава Врста на материјал: 100% Кожа од риба PearlFish Достапни за моделите на iPhone За моделите на SAMSUNG и HUAWEI работиме по нарачка и се чека од 7 до 10 дена.
3,600.00 ден
Add to cart Спореди
Полнач за мобилен телефон Samsung во боја по избор: Бела Црна Моќност на батеријата: AC/DC220V – 5V
99.00 ден
Add to cart Спореди
Нека никогаш повеќе не ви падне телефонот од рака Разни модели димензии и бои Одличен моден додаток за секој телефон
25.00 ден
Add to cart Спореди
129.00 ден
Add to cart Спореди

Showing all 9 results