fbpx

Се за дома

Прикажани 1–12 од 89 резултати

890.00 ден
Додади во кошничка Спореди
79.00 ден
Додади во кошничка Спореди
390.00 ден
Додади во кошничка Спореди
Full LED SPECTRUM Light светилка е создадена од сосема нова и многу моќна технологија за висококвалитетен раст на Медицинскиот Канабис но и било која друга земјоделска култура. Нејзиниот распон на светлина е без сенка и одличен. За разлика од HPS и повеќето халогени светилки повеќекратно се зголемува заштедата на енергијата и се намалува нејзината потрошувачка. Долг животен век на светилката. Безбедно и издржливо. Лесно за инсталација и работа. Со Full LED SPECTRUM светилката од ТЕСЛА ЛЕД приносот се зголемува со екстремен раст во засејувањето на вегетацијата и цветните циклуси кои резултираат со МНОГУ ГОЛЕМИ ПРИНОСИ… Гарантирано!!! Имаме огромен успех при тестирање на светлината на растенија. Нашите светилки користат исклучиво CREE Grow LED чипови: Боја – Сина (440nm 460nm), за да им помогне на растенијата да растат; Боја – Црвена (630nm 660nm), да им помогне на растенијата да цветаат. И уште неколку други типови на светлина кој што се тајна на компанијата. Овој производ е избор на секој сериозен производител на Медицински Канабис но и било која друга земјоделска култура.
3,900.00 ден
Додади во кошничка Спореди
  LED Spotlight сијалица Gu5.3 во боја и јачина по избор: 4W – 3000К(жолта боја)/6400К(бела боја) , цена: 175 ден. 110 ден. 6W – 3000К(жолта боја)/6400К(бела боја) , цена: 190 ден. 135 ден.
110.00 ден
Додади во кошничка Спореди
LED Spotlight сијалица Gu10 во боја и јачина по избор: 4W – 3000/6400К, цена: 175 ден. 110 ден. 6W – 3000/6400К, цена: 190 ден. 135 ден. 8W – 3000/6400К, цена: 210 ден. 170 ден.
170.00 ден
Додади во кошничка Спореди
250.00 ден
Додади во кошничка Спореди
  LED соларна сијалица Висока технологија на Мини-Фотоволтациони Келии Погодна за тераси и места каде што нема електрична енергија (викендички и слично)
350.00 ден
Додади во кошничка Спореди

LED цевка

No rating
220.00 ден
Додади во кошничка Спореди
Контролирајте ги светилките во вашиот дом со: Remote Control Switch – на Mark Slojd (Made in SWEDEN).
490.00 ден
Додади во кошничка Спореди
Практична столна ламба Не зафаќа многу место Елегантен и едноставен стил
250.00 ден
Додади во кошничка Спореди
45.00 ден
Додади во кошничка Спореди

Прикажани 1–12 од 89 резултати