fbpx

Друго

Прикажани 1–12 од 46 резултати

Погодна за мобилен телефон, клјучеви, паричник и сл.
350.00 ден
Додади во кошничка Спореди
890.00 ден
Додади во кошничка Спореди
199.00 ден
Додади во кошничка Спореди
Full LED SPECTRUM Light светилка е создадена од сосема нова и многу моќна технологија за висококвалитетен раст на Медицинскиот Канабис но и било која друга земјоделска култура. Нејзиниот распон на светлина е без сенка и одличен. За разлика од HPS и повеќето халогени светилки повеќекратно се зголемува заштедата на енергијата и се намалува нејзината потрошувачка. Долг животен век на светилката. Безбедно и издржливо. Лесно за инсталација и работа. Со Full LED SPECTRUM светилката од ТЕСЛА ЛЕД приносот се зголемува со екстремен раст во засејувањето на вегетацијата и цветните циклуси кои резултираат со МНОГУ ГОЛЕМИ ПРИНОСИ… Гарантирано!!! Имаме огромен успех при тестирање на светлината на растенија. Нашите светилки користат исклучиво CREE Grow LED чипови: Боја – Сина (440nm 460nm), за да им помогне на растенијата да растат; Боја – Црвена (630nm 660nm), да им помогне на растенијата да цветаат. И уште неколку други типови на светлина кој што се тајна на компанијата. Овој производ е избор на секој сериозен производител на Медицински Канабис но и било која друга земјоделска култура.
3,900.00 ден
Додади во кошничка Спореди
220.00 ден
Додади во кошничка Спореди

LED цевка

No rating
220.00 ден
Додади во кошничка Спореди
Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање.  
199.00 ден
Додади во кошничка Спореди
T5 Aluminiumski Integralni LED cevki Moznost za nastavuvanje edna so druga Dolzina: 1m. Jacina: 14W Boja na svetlina: 6500K Cena: 149 den.
149.00 ден
Додади во кошничка Спореди
Дали посакувате поудобни обувки?
99.00 ден
Додади во кошничка Спореди
МОДЕРЕН ДИЗАЈН
99.00 ден
Додади во кошничка Спореди
100% ЕФИКАСНОСТ
149.00 ден
Додади во кошничка Спореди
Dekorativna Stolna lamba
2,500.00 ден
Додади во кошничка Спореди

Прикажани 1–12 од 46 резултати