Висечка ламба Oleby од брендот Markslojd Sweden од Тесла Лед

 

Карактеристики на производот:

  • Бренд: Markslojd Sweden
  • Материјал: Метал
  • Боја: бела
Категорија:

1,290.00 ден

Количина