fbpx

Адаптер од УСА на ЕУ приклучок 220V/10A

Лесно приклучување на вашите апарати со Американски или Азиски приклучок

50.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Адаптер со прикличок од Американски или Азиски на Европски
Лесно приклучување на вашите апарати со Американски или Азиски приклучок
Моќност: 220V/10A