fbpx

Кожна нараквица “SHIELD”

Достапни бои: Црна и Кафеава

100% Кожа

Должина на нараквицата: 25цм.

Ширина: 2.5цм.

390.00 ден

Quantity
Спореди

Description

Кожна нараквица “SHIELD”

Достапни бои: Црна и Кафеава

100% Кожа

Должина на нараквицата: 25цм.

Ширина: 2.5цм.