fbpx

Diamond Elegance

DIAMOND ELEGANCE

Уникатен рачен часовник со ремен достапен во 3 бои: црвен, кафеав, црн.

Часовник со рамка изработена во облик на дијамант со специјален сјаен ефект и отсјај при движење како и реплика на дијамант поставена на 12 часот.

390.00 ден

Количина
Спореди

Опис

DIAMOND ELEGANCE

Уникатен рачен часовник со ремен достапен во 3 бои: црвен, кафеав, црн.

Часовник со рамка изработена во облик на дијамант со специјален сјаен ефект и отсјај при движење.