fbpx

Метален заштиник за кредитни картици од кражба на податоци RFID / NFC

Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање.

  • Заштитете ги вашите картички од EMI (Електромагнетна интерфреквенција)
  • Заштитете ги вашите информации од IC кражба на податоци, вклучувајќи лична карта, кредитна картичка, картичка за вработените

750.00 ден 290.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Метален заштиник за кредитни картици од кражба на податоци RFID / NFC

Примена на RFID. Автоматска Блокада при секој обид на скенирање.

 

  1. Заштитете ги вашите картички од EMI (Електромагнетна интерфреквенција)
  2. Заштитете ги вашите информации од IC кражба на податоци, вклучувајќи лична карта,кредитна картичка, картичка за вработените
  1. Заштита на чиповите од оштетување

(Ова се случува често ако ја чувате картичката во близина на вашиот мобилен телефон)