fbpx

Лед огледало за шминкање

390.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Лед огледало за шминкање

Го зголемува одразот на лицето х8 пати
Димензија на огледалото: 12х6цм.
Силна лед светлина
Работи на батерии ААА
Погодно и препорачливо и за местење на сочива (леќи)
Погодно за средување на веѓи и кај мажите и кај жените
Лесно за монтажа со зглоб на движење