fbpx

Спортски Ранец

Погоден за секаков тип на спортски активности

490.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Богатите бои кој што ја ослободуваат младоста и виталноста.
Лесен и удобен за секаков тип на активности.
Нека започне вашиот ден полн со виталност додека вашите раце се слободни и уживате во практичноста.

Ранецот е достапен во четри бои:

– Светло зелена
– Розева
– Плава
– Сива