fbpx

Мултифункционален џебен нож АЛАТ

149.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Мултифункционален џебен нож – алат (облик и големина на визит карта)

  • Рапаво сечило
  • Остро сечило
  • Штрафцигер
  • Отворач за шишиња
  • Отворач за  конзерви
  • Лењир и компас