fbpx

Спидометар за велосипед

Мери извозени километри. Покажува брзина на возење, дистанца, време и сл.

350.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Спидометар за велосипед.

  • Голема прецизност.
  • Издржлив.
  • Водоотпорен.
  • Материјал: Пластика.
  • Екран: ЛЦД
  • Димензии: 46*45*19mm/1.81″*1.77″0.75″
  • Мери извозени километри. Покажува брзина на возење, дистанца, време и сл.
  • Практичен за употреба, лесен за монтажа.