fbpx

Челична сајла за заклучување на велосипед “Super Strong”

Обезбеди го својот велосипед.

450.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Челична сајла за заклучување на велосипед “Super Strong”

  • Должина: 100цм.
  • Материјал: Челик со дебелина од 12мм.
  • Број на клучеви: 2