fbpx

“Go-Belt” Појас за спортски активности

Погодна за мобилен телефон, клјучеви, паричник и сл.

350.00 ден

Количина
Спореди

Опис

“Go-Belt”

Појас за разни спортски активности како велосипедизам, трчање, планинарење и сл.

Или како скриена ташничка уз тело испод кошула или мајчка (припиена е уз тело)

Погодна за мобилен телефон, клјучеви, паричник и сл.