fbpx

Задно ЛАСЕРСКО светло за велосипед

Возете велосипед, безбедно!

290.00 ден

Количина
Спореди

Опис

Со задното ласерско светла чувствувајте се побезбедно но и возете побезбедно.
Со ЛЕД ласерското светло ќе бидете видени од сите страни, 360 степени.
Ласерските светла имаат 7 програми на светење плус ласерски странични линии од по неколку метра.
Гратис 2 батерии.